Lang- og korttidsutleie
Komfortabel overnatting på Bergen Camping Park

Velkommen til Bergen Camping Park, din pålitelige partner for midlertidige boligløsninger mens du er på jobboppdrag i Bergen-området. Vi forstår behovene til jobbreisende som trenger praktisk og komfortabel innkvartering. Våre hytter gir deg den hjemmekoselige atmosfæren du trenger mens du er på farten. Våre boligalternativer passer perfekt for bedrifter som trenger midlertidig bolig for ansatte som jobber eksternt, innleid arbeidskraft eller andre midlertidige boligbehov.
oppstillingsplasser For jobbreisende

Våre bo-alternativer:

Hytter: Velg blant vårt utvalg av ulike hytter med flere soverom, private bad og fullt utstyrte kjøkken. Her kan du slappe av og lade opp etter en travel arbeidsdag. Les mer om hyttene og de ulike hyttetypene her.

Motell: Vårt motell tilbyr enkel og praktisk overnatting for næringslivskunder. Rommene våre er designet for din komfort, med felles bad og fasiliteter som gjør oppholdet ditt behagelig og bekymringsfritt. Les mer om motellet her.

Caravan / Bobil / Telt: For de som foretrekker alternative boforhold, tilbyr vi romslige steder for caravaner, bobiler og telt. Nyt utendørsopplevelsen samtidig som du har tilgang til fasiliteter som dusjer, toaletter, vaskemaskiner, wifi og strøm. Les mer om campen her.

Uansett hvilket boalternativ du velger, kan du være sikker på at Bergen Camping Park er dedikert til å gi deg en komfortabel og praktisk opplevelse mens du er på jobboppdrag. Alle våre gjester har tilgang til gratis parkering rett utenfor overnattingsenhetene, noe som gjør det enkelt og bekymringsfritt å parkere både firmabil og tilhenger. I tillegg er det gode muligheter for kollektiv transport med bussholdeplass noen få hundre meter unna campingplassen.

Langtidsopphold for næringslivskunder

På Bergen Camping Park forstår vi at næringslivskunder kan ha behov for lengre opphold når de er på jobboppdrag eller forretningsreiser. Vi ønsker dermed å tilrettelegge for langtidsopphold i perioden 1. september til 1. juni.

Skreddersydde for næringslivskunder

Vi forstår at hvert næringsliv har unike krav, derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for langtidsopphold. Kontakt oss for å diskutere dine spesifikke behov, og vi vil gjøre vårt ytterste for å tilpasse oppholdet ditt for å sikre at det passer til dine krav.

Bestill overnatting

Vi ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold her på Bergen Camping Park. 
Vi gjør vårt ytterste for at du som besøkende skal ha et behagelig opphold,
samt oppleve det Bergen by og omgivelsene har å by på. Bestill campingplass i Bergen!

Vi gleder oss til å få deg på besøk!

For jobbreisende Overnatting FAQ Accommodation About us