Lokasjon

Ser du etter campingplass i Bergen? Vi ligger langs E-39s nordre innfartsåre til Bergen hvor det er 14 km motorvei helt inn til sentrum. Vi er en helårsåpen campingplass, og vi leier ut hytter og rom til såvel familier som næringsreisende. Det er gratis parkering og muligheter for å sette fra seg større firmabiler med tilhenger e.l.  Vi har moderne hytter og ekstra rimelige priser for langtidsopphold utenfor sesongen 1. september – 1. juni. Ser du etter campingplass i Bergen?
oppstillingsplasser leie hytte bergen Campsite in Bergen
Campsite in Bergen

Fokus

Vi ønsker å tilby våre gjester sentrumsnær, rimelig overnatting med en stille og rolig campingplass, og en god seng å sove i på et rent rom. Vi tilstreber oss på å gi god og hyggelig kundeservice, enten du er her som turist eller på jobb reise. Med fokus på vårt klima fotavtrykk resirkulerer vi glass, metall, papp, papir, plast og e-avfall. Det er gjort tiltak for å redusere vannforbruk og strøm til oppvarming.
I 2019/2020 installerte vi 3 solcelleanlegg levert av Saga Energy AS. På Circle-K stasjonen i samme innkjørsel som oss, finner dere alle typer hurtigladere for el.bil, inkludert 8 Tesla Superchargere. Det er også muligheter for å saktelade over natten hos oss mot betaling. Vi ønsker å gi det grønne skiftet en hjelpende hånd og har derfor installert 4 elbilladere på 7Kw.

Fasiliteter

Vi tilbyr gratis og god fiber wifi på hele plassen og i alle bygninger. Vårt døgnåpne sanitærbygg er gratis for alle våre gjester. Det betyr at du ikke trenger mynter eller poletter for å dusje, vaske klær, bruke tørketrommel eller vaske opp i varmt vann. Det skal være enkelt og ukomplisert å være gjest hos oss.

Hjertelig velkommen!

leie hytte bergen Cabins Campsite in Bergen
For jobbreisende Overnatting FAQ Accommodation About us

Bestill overnatting

Vi ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold her på Bergen Camping Park.

Vi gjør vårt ytterste for at du som besøkende skal ha et behagelig opphold,
samt oppleve det Bergen by og omgivelsene har å by på. Bestill campingplass i Bergen!

Vi gleder oss til å få deg på besøk!