FAQ

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det med telt på campingplass?

Hos Bergen Camping Park koster en teltplass kr. 210,- pr. natt for 1-3 personer. Er en flere, blir prisen kr. 250,-. Dette inkluderer også dusj, vaskemaskin, tørketrommel og wifi. For et tillegg på kr. 40,- kan vi skaffe strøm til noen av plassene.

Hva koster campingplass?

På Bergen Camping Park er prisen for en caravan/bobil plass for sesongen 2022, kr. 300,- for 1-3 personer + kr. 40,- for strøm. Er en flere enn 3 personer, økes prisen til kr. 320,- pr. natt. Da er både wifi, dusj, vaskemaskiner og tørketromler inkludert i prisen.

Hva er vanlig årsleie på campingplass?

Bergen Camping Park tilbyr månedsleie av caravan/bobil plass utenfor sesongen, fra 1. september – 1. juni. Prisen for 2021/2022 sesongen er kr. 2800,- pr. måned + strøm etter målt forbruk. Vi har ikke påslag på strøm, dere betaler innkjøpspris. Leien inkluderer fri bruk av sanitærbygg med dusj, vaskemaskiner, tørketromler og wifi.

Hvilken lading er vanlig på campingplasser?

Bergen Camping Park har strømstolper for bobil/caravan med ordinære 2 pins jordete stikkontakter (Schuko). 2 kontakter deler en sikring på 16 ampere/3600 watt. De som overvintrer hos oss får en 16 ampere sikring alene, for å kunne holde varmen uten at sikringen ryker. Om en ønsker å lade el. bil, så ligger det en Circle-K stasjon i innkjørselen til campingen. Den tilbyr både Tesla Superchargers og Ionity lynladere og Chademo ladere.

Hva er et motell?

Hos Bergen Camping Park betyr motell en 1 etasjes bygning med flere små soverom etter hverandre, forbundet med en korridor. Rommene har alle låsbar dør, en etasjeseng for 2 personer, en skrivepult, 2 stoler og kjøleskap/frys til oppbevaring av mat. I bygningen har vi wifi, kjøkken og felles bad med gratis dusj, vask, wc.

Må vi ta med sengetøy/håndklær?

Gjester hos Bergen Camping Park kan selv ta med sengetøy/håndklær hjemmefra, eller leie sengetøy for kr. 60,- og håndklær for kr. 30,- pr. sett. Alle rom og hytter har dyner og puter.

Er vask av hytten inkludert i prisen?

På Bergen Camping Park koster sluttrengjøring av hytte med bad normalt kr. 300,- og for hytte uten bad kr. 200,-. Våre motellrom har sluttrengjøring inkludert i prisen.

Hvor er tømmestasjon?

Bergen Camping Park i Nordre Brurås 26 på Haukås har tømmestasjon for både gråvann fra fast og løs tank og toalettvann fra fast og løs tank. Dette er gratis for våre gjester og kr. 30,- for forbipasserende. En kan også fylle drikkevann gratis.

Finnes det wifi?

Bergen Camping Park har gratis wifi både innendørs og utendørs for sine gjester.

Hvor finnes vaskeri?

Hos Bergen Camping Park finnes vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler. Disse er tilgjengelig 24/7, og er gratis for våre gjester. Forbipasserende kan også betale kr. 40,- pr. program dersom det er ledig kapasitet. Ta kontakt med resepsjonen i åpningstiden for tilgang.

Hvordan lade elbil?

Det finnes 4 måter å lade en elbil på. Den største forskjellen på lademetodene er hvor raskt batteripakken på bilen blir ladet, og sikkerhetsfunksjonene som er i lademetoden.
Metode 1: Lading med vanlig ledning i vanlig stikkontakt.
Metode 2: Lading med nødlader i vanlig stikkontakt.
Metode 3: Semihurtiglader med ladekabel til ladestasjon.
Under denne metoden faller hjemmeladere. En ladeboks gir en sikker og trygg lading.

Hvor lang tid tar det å lade en elbil?

For elbiler finnes det tre hovedtyper av ladepunkter:

  • Langsom elbillading: Den vanligste typen ladepunkt er vegglader.
    Dette er også den mest langsomme der det typisk tar 6 – 12 timer å fullade bilen.
  • Rask elbillader: Dette er et rask alternativ for elbiler.
    Ettersom ladetiden avhenger av bilmodellen, er det ikke mulig å oppgi nøyaktig ladetid.
  • Hurtiglader: Dette er det raskeste alternative for lading av elbil.
    Dette er bare tilgjengelig for biler med mulighet for hurtiglading.

Bestill overnatting

Vi ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold her på Bergen Camping Park
Vi gjør vårt ytterste for at du som besøkende skal ha et behagelig opphold,
samt oppleve det Bergen by og omgivelsene har å by på. Bestill campingplass i Bergen!

Vi gleder oss til å få deg på besøk!

For jobbreisende Overnatting FAQ Accommodation About us