Nyttige tips for ditt opphold hos
Bergen Camping Park

Velkommen til våre nyttige tips! Her finner du verdifull informasjon og råd som vil gjøre ditt opphold på Bergen Camping Park enda mer komfortabelt og minneverdig. Enten du er her for camping, hytteopphold eller en annen overnatting, har vi samlet noen nyttige tips for å forbedre din opplevelse hos oss.

Enkel offentlig transport til Bergen Sentrum

For våre gjesters bekvemmelighet har vi en praktisk tilknytning til offentlig transport, noe som gjør det enkelt å utforske Bergen og komme til sentrum. Her er noen nyttige tips om hvordan du kan benytte deg av offentlig transport:

Bussholdeplass «Haukåsvegen»:
Vår campingplass ligger bare noen få hundre meter fra bussholdeplassen “Haukåsvegen.” For å komme til holdeplassen fra campingplassen, gå forbi Circle K, deretter gå gjennom tunellen under hovedveien og ta til venstre. Der ser du enkelt bussholdeplassen.

Raskeste ruter til Bergen Sentrum:
Linje 300 og 900 til Bergen busstasjon er de raskeste direkterutene til Bergen Sentrum. Disse bussene tar deg raskt til busstasjonen i sentrum. Begge bussrutene gir deg også muligheten til å gå av på “Gamle Bergen,” en kjent attraksjon i Bergen. Det er verdt å nevne at disse rutene ikke går forbi bryggen og Torgalmenningen, men direkte til Busstasjonen.

Alternative ruter til sentrum:
Dersom man ønsker å ta buss som går forbi Bryggen, Torget, og festplassen kreves det bussbytte på Åsane Terminal. Raskeste måte er da å ta Linje 300, 900, 36 eller 37 til Åsane Terminal. Fra terminalen er det flere ulike alternativer som går forbi Bryggen, Torget og Festplassen, og man kan da for eksempel velge en av disse linjene: 3 Vadmyra og 4 Hesjaholtet.

Pakkeliste og ankomst ved Bergen Camping Plass

Når du planlegger en minneverdig campingtur på Bergen Camping Park, er det viktig å være godt forberedt. Våre hytter og rom har dyner og puter, men ikke laken, dyne- og putetrekk. Dette kan dere ta med hjemmefra, eller leie hos oss for kr. 60,- pr. sett og kr. 30,- for 2 håndklær om dere trenger det. En fordel om dette bestilles på forhånd, men kan også fås dersom dere ankommer innenfor vår åpingstid: 20. juni – 31. august: 08-23 alle dager. 1. september – 19. juni: 08-16 mand. – fred. Stengt i helgene, men tilgjengelig på mobil telefon. Nummer henger på resepsjonsdøren. Ankomst er mulig 24/7 hele året. Dersom du kommer utenfor åpningstidene, vil du finne nøkkelen i en konvolutt med ditt navn på, i den hvite postkassen ved siden av inngangsdøren til resepsjonen.

Får du problemer kan du ringe på mobilnummeret som henger på resepsjonsdøren. Skal du reise før vi åpner, kan du ringe mobilnummeret ved ankomst for å avtale tidspunkt for betaling. Booking.com og Hotels.com tar IKKE betaling fra ditt kort.

Dersom du skal sove i telt, sørg for å ta med et pålitelig telt som passer for sesongen, slik at du kan nyte komfortabel søvn. Soveposer og liggeunderlag er essensielle for en god natts søvn i naturen. Bergen-området er kjent for variabelt vær, så ta dermed med flere lag med klær, inkludert en god og vanntett jakke, samt skotøy som tåler å bli våte. Husk også å ta med personlig utstyr som toalettsaker og personlige hygieneartikler. Om sommertid er det viktig å huske å ta med solkrem. Insektspray kan også være et godt hjelpemiddel for en vellykket campingopplevelse.

Nærbutikker og bensinstasjon

Vi forstår at selv de mest nøye planlagte turer kan innebære at man glemmer noe vesentlig eller plutselig trenger noe ekstra. Hos Bergen Camping Park har vi sørget for at du har enkel tilgang til nødvendigheter og praktiske butikker rett i nærheten av campingplassen:

Cirkle K bensinstasjon:
Rett ved campingplassen finner du en døgnåpen Cirkle K bensinstasjon. Her kan du få drivstoff, snacks, og andre daglige behov når som helst på døgnet. De har også 8 Tesla Superchargers og de fleste andre typer hurtiglading.

Nærbutikker og byggevarehandel:
Like i nærheten finner du butikker som Felleskjøpet og Coop Obs Bygg, hvor du kan få tak i praktiske ting og utstyr for campingturen.

Dagligvarehandel:
Hvis du har behov for dagligvarehandel, ligger nærmeste dagligvarebutikk kun ca. 3 km kjøring unna. Her finner du både SPAR Hylkje og KIWI Hylkje, hvor du kan få alt du trenger for å lage deilige måltider under oppholdet ditt. Kiwi er åpen 07-23 man. – lør.

Lading av El-biler

Bergen Camping Park har 4 stk. 7 kw ladere plassert rundt på våre bygg. 3 av dem er med 7,5 meter type 2 kabel, og den som står over veien på sanitærbygget er uten kabel, men med type 2 kontakt for lading av f.eks. Nissan og andre med egen kabel. Våre ladere er åpen 24/7 og rimelige i bruk. De koster kun kr. 2,- pr. kwh = kr. 14 pr. time. Dere kan betale i resepsjonen, eller Vippse til 509559 – Bergen Camping Park AS, merkes lading.

Aktiviteter og utforskning

En av de mest fantastiske delene av å bo på Bergen Camping Park er de naturskjønne omgivelsene rundt oss. Her er noen flotte måter å utforske de vakre omgivelsene rundt campingplassen på:

Gåturer:
Ta en avslappende spasertur eller en mer utfordrende fottur langs de naturskjønne stiene som omgir campingplassen. Oppdag lokale naturperler, ta inn den friske luften og nyt stillheten i naturen.

Sykling:
Bergen-området har flotte sykkelruter som passer for alle nivåer av syklister. Ta med din egen for å utforske landskapet på to hjul.

Vannaktiviteter:
Sørfjorden ligger ca. 1,5 km fra campingen. Her er det mulighet for å ta seg en dukkert eller prøve din kajakk/kano. Har du båt, er nærmeste båtslipp på Hylkje kai, ca. 3 km nord for oss.

Fiske:
Ta med fiskeutstyret ditt og kast snøret i fjorden. Det er gode muligheter for å fange lokale fiskeslag. Nyt en avslappende dag med fiske og koble av ved vannkanten.

Lokale attraksjoner:
Bergen er kjent for sine fantastiske fjell, og vi anbefaler å ta turen opp fjellene i nærområdet som for eksempel Veten og Breisteinsfjellet, eller besøke Fløyen og Ulriken rundt Bergen Sentrum. Ellers anbefaler vi å besøke andre attraksjoner som Bryggen, Fisketorget, Gamle Bergen, Torgallmenningen og mye mer. Spør gjerne oss i resepsjonen for tips til aktiviteter og attraksjoner å oppleve.

Nyt Oppholdet Ditt

Vårt viktigste tips er å virkelig omfavne opplevelsen og nyte hvert øyeblikk av ditt opphold hos Bergen Camping Park. Her er noen måter å gjøre oppholdet ditt minneverdig og avslappende:

Slapp av og Lad Batteriene:
La deg selv slappe av fullstendig og nyt følelsen av å komme bort fra hverdagens stress og mas. Nyt stillheten i naturen, lytt til fuglesang og la skogsluktene berolige sinnet ditt.

Skap Minner:
Ta med venner eller familie og skap uforglemmelige minner sammen. Ta bilder av vakre omgivelser, de morsomme aktivitetene og de gode stundene.

Møt Nye Mennesker:
Campingplassen er et flott sted å møte likesinnede reisende. Delta i fellesområdene og utveksle historier og erfaringer.

Viktig kontaktinformasjon

 • Resepsjon Bergen Camping Park: 55 24 88 08
 • E-post: post@bcp.no
 • Nødnummer:
  • Politi: 112
  • Ambulanse: 113
  • Brannvesen: 110
 • Lokal legevakt: 55 56 87 00
 • Lokale Taxi-selskap:
  • Bergen Taxi: 07000
  • Norges Taxi: 08000